Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

Àngel Martí

Escric poesia, novel·la i relats

Biografia

Vaig nèixer un juliol del 1966 a l'Ametlla de Mar, en una família de tradició marinera, fet que marca la meva obra. Diplomat Superior en Criminologia, Màster en Seguretat Pública i Privada i Tècnic en protecció Civil i Gestió d'Emergències, treballo com a funcionari a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, fet que compagio amb la meva passió, l'escriptura.

Tot i que fou de ben jove que vaig començar a escriure, especialment poesia, no és fins al 2012 que em decideixo a publicar i curiosament la primera obra que veu la llum és una novel·la. A partir d'aquí entro a formar part primer de l'associació Poetes de l'Ebre i tot seguit de les associacions Poemes al Vent i Calacultura de les que encara hi formo part, i darrerament també del col·lectiu Dillums d'Arts al Forn.

En solitari he publicat una novel·la "Llàgrimes de sal", dos poemaris "El desfullar de les ànimes" i "LLunes de vellut i marbre", un llibre de contes per adults "De Part Certa", un conte per a nens "Escacs un regne màgic" i un recull de la parla del meu poble "Jo Parlo Calero". He participat en diversos llibres col·lectius de poesia de Poemes al Vent, Poetes de l'Ebre  i en un bon grapat de llibres solidaris.
He guanyat alguns premis de poesia i conduexo un programa cultural a La Cala RTV, "L'absenta".